Avatar billede zauberkuh Nybegynder
30. september 2005 - 14:59 Der er 1 kommentar

ZyXEL Prestige 336 - anti-spil-router + porte

Nu har jeg lige fået mig en ZyXEL Prestige 336 fra min Internetudbyder, men der er bare det ene problem, at når jeg forsøger at opdatere min serverliste, i et hvilket som helst spil, så går hele netværket ned. Er der en løsning på dette? Jeg kan overhovedet ikke spille spil på min computer nu, såsom Battlefield osv.

Svaret på dette kunne måske være at åbne portene til netop dette spil, men hvordan gør man dette i en ZyXEL Prestige 336? Jeg har ledt længe i dens interface, og de eneste jeg kunne få den til, er at lukke porte (...). Jeg har kun erfaring med d-link, når det gælder åbning af porte, da dette mærke blev benyttet før.

Så; hvordan får jeg min ZyXEL til at stoppe med at "holde mig til fange", altså åbne porte, så jeg kan spille spil igen?
Avatar billede neoman Novice
30. september 2005 - 18:20 #1
Prøv at kigge her

http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/ZyXEL/Prestige334/Prestige334index.htm

for for en ZYxel 334 - måske ligner det en 336 ?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester