Avatar billede infokaj Nybegynder
28. september 2005 - 21:34

Brevfletning til fax i Word 2003

Hej

Jeg har et problem med at brevflette til fax i Office 2003 på en XP PRO platform. Mig bekendt kan der ikke flettes direkte til fax.

Den måde jeg har løst det på er, at flette til mail hvor mailprogrammet (Outlook) videresender til Windows fax. Dette funger også OK og jeg kan også sende faxerne. Dog lige så snart dokumentet kommer over i Windows Fax, ser opstillingen/formateringen fuldstændigt forkert ud. Såfremt der er grafik i dokumentet, kommer dette ud på en separat side og teksten er ligeledes skubbet.

Når jeg åbner dokumentet i Outlook før den sender til faxen, ser det korrekt ud. Ligeledes når jeg printer direkte til Windows Fax, er formateringen af tekst og billede som det skal være.

Spørgsmål:
Er der nogen som kender en løsning på, hvordan man kan få tekst, grafik og billede til at står korrekt – eller kender du en mere smart måde på, hvordan man kan brevflette til fax?

På forhånd tak.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB