Avatar billede logiq Nybegynder
25. september 2005 - 16:02 Der er 2 kommentarer

FTP klient kommandoer

Jeg har en Debian server som jeg gerne vil installere en FTP klient på. Den har ingen grafisk brugerflade. Jeg har installeret lukemftp, og jeg kan godt koble op på FTP-serveren, og jeg har også brugt "mput" til at overføre nogle filer til FTP-serveren, MEN...

Jeg skal have overført 12-13 mapper der indeholder en masse undermapper, så jeg skal bruge en lidt bedre løsning.

Er der nogen der kan hjælpe med kommandoen til at overføre alle filer fra en mappe inklusive undermapper med FTP-klienten.

Evt. en anden FTP-klient der det samme, med instrukser?
Avatar billede Slettet bruger
25. september 2005 - 16:44 #1
Jeg tror at 'ncftp' der følger med i pakkesystemet, kan overføre alt hvad man ønsker med simple "put" og "get" kommandoer.

Der kan du overføre rekursivt vha "put -R <dir>"

--
pacroon
Avatar billede dmcn Praktikant
25. september 2005 - 16:49 #2
Alternativt kan jeg anbefale mc (midnight commander), som har indbygget FTP-understøttelse - skriv blot cd ftp://user:password@host, så opretter den forbindelsen.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester