Avatar billede rundt_om Nybegynder
03. september 2005 - 11:54 Der er 1 løsning

hjælp til opbygning af dynamisk slideshow

Jeg har kigget lidt rundt på de forskellige tråde med slideshows her på exp. -men jeg kan ikke finde noget der præcist rammer det jeg sidder og roder med :(

Jeg skal opbygge et dynamisk slideshow der henter eksterne jpg's ind i et uendeligt loop, gerne fra en asp-fil eller lign. jeg ved ikke så meget om den slags da jeg tidligere kun har arbejdet med at hente tekst ind via asp sider, så alternativer og forslag er velkomne... (navnene på billederne der skal vises, skal hentes i en database)

Det endelige resultat skal fungere ligesom løsningen her:
http://www.eksperten.dk/spm/644179

-forskellen er så bare, at rækken af billeder skal være uendelig og at billederne skal hentes via en fil/database og skal kunne have andre navne end 1,2,3... .jpg

Kan denne kode omskrives til mine behov? -ellers er gode råd til løsningsmodeller meget velkomne :)
Avatar billede paal_dk Nybegynder
07. september 2005 - 09:42 #1
Svar ift. http://www.eksperten.dk/spm/616447

Mvh,
Pål Østerud
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester