Avatar billede jonathan_andersen Nybegynder
31. august 2005 - 17:39

Thinkpad R31 med Netværksproblemer!

Hej Eksperter!

Jeg har for noget tid siden erhvervet mig en IBM Thinkpad R31, hvor der som standard var installeret en masse software + Windows 2000. Harddisken gik efter noget tid ned, og jeg købte en ny, hvorpå jeg installerede Windows XP.

Problemet er nu, at internettet og netværket generelt går ufatteligt langsomt. Hvis jeg går ind under "Status" for min LAN-forbindelse efter jeg (meget tålmodigt) har bevæget mig ind på Google.com står der "Aktivitet" eksempelvis:

Antal modtagne pakker: 874
Antal sendte pakker:  1.178

Det burde da se helt anderledes ud, ikk'!?
Jeg har været inde på IBM's hjemmeside for at finde de rigtige drivere til netværkskortet, så det hele BURDE virke, men nej...

Nogen der har en idé om, hvad problemet kunne være?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester