Avatar billede andyand Nybegynder
12. august 2005 - 17:34

0X.4 install via ekstern DVD drive

0X.4 install via ekstern DVD drive    

hey, jeg har en G4 (OSX.3.9 / 700MHZ / 1GB ram) som jeg vil installerer X.4 Tiger på. Jeg havde intet DVD drev på min maskine så jeg har købt et eksternt DVD Drive (LACIE D2) som fungerer fint.
Når jeg sætter install disken i kommer den op med et vindue med DVD indholdet hvor der er et ikon "install MACOSX" som så beder dig klikke for at genstarte hvilket jo så starter installationen. problemet er at den bare genstarter helt normalt... jeg har prøvet at sætte start disk til at starte fra DVD'en i DVD drevet men det hjælper heller ikke.. kan det passe at éns DVD drev ikke må være et eksternt DVD drev? eller er der noget andet galt

Anders
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester