Avatar billede tthygesen Nybegynder
06. august 2005 - 22:42 Der er 3 kommentarer

Fødselsdage i Outlook 2003

Hej,

Jeg har angivet fødselsdage på alle mine kontaktpersoner i Outlook, men der kommer ingen påmindelser ind i min kalender. Kan man på nogen måde automatisk overføre alle fødselsdagene i kontaktpersoner til kalenderen? Alternativet er jo at angive det manuelt som en tilbagevendende begivenhed, men dette er lidt af et stykke arbejde.
Avatar billede agazoth Nybegynder
06. august 2005 - 22:48 #1
Har du angivet fødselsdagene i det dertil beregnede felt under fanen 'Detaljer'?
Avatar billede agazoth Nybegynder
06. august 2005 - 22:52 #2
Avatar billede tthygesen Nybegynder
06. august 2005 - 22:58 #3
Jeg har angivet det i feltet under "Detaljer". Problemet hænger nok sammen med, at jeg i forbindelse med en synkronisering med min PDA har fået slettet alle aftale i kalenderen. Ved at gå ind og klikke på fødselsdatoen i feltet og gemme kontakten, så kommer fødselsdagen frem i kalenderen. Men spørgsmålet må så gå på, om der findes en funktion der automatisk gør dette?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester