Avatar billede nikolajb Nybegynder
07. juli 2005 - 08:52 Der er 3 kommentarer

Tilbageføring af fakturaer

Gah, jeg har været et fjols og har fået massefaktureret nogle ordrer for juni, som hører hjemme i juli. Dem skal vi gerne have ført tilbage. Hvordan gør vi det? Det drejer sig om 86 fakturaer, og formularnumrene er i rækkefølge.

Vi bruger C5 3.3, nyeste Service Pack.
Avatar billede nikolajb Nybegynder
07. juli 2005 - 08:53 #1
nåja, 3.0, build #61, altså :)
Avatar billede hardyc Nybegynder
12. juli 2005 - 14:16 #2
Ja men har du faktureret uden varen er leveret eller solgt, for så kan du bare lave kreditnotaer, men hvis varen er leveret og solgt i juni så kan du glemme alt

hilsen
Hardy
Avatar billede mariaf Juniormester
13. juli 2005 - 22:58 #3
Der findes ingen automatisk oprettelse af kreditnota for samlefakturerede, så det bliver en ad gangen, eller også skal du have en ud til lidt kodning. Det tager en-to timer alt incl, så spørgsmålet er om det er nemmeret (læs: Din chef synes at det er billigere) at lave dem manuelt.

Du kan godt få opskriften på kodningen:
Der oprettes kopi af de 86 ordrer incl linierne med modsat fortegn. Disse krediteres i juni. Herefter oprettes kopi af de oprindelige 86 ordre incl linier men med samme fortegn og disse faktureres med korrekt dato. Der udlignes.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester