Avatar billede madiedk Nybegynder
27. juni 2005 - 13:16 Der er 1 løsning

2 forbindelser, trådløst og kabel på samme computer

kan det lade sig gøre at ha en trådløs forbindelse og en kabel forbindelse på samme computer, hvor de er forbundet sil hver deres router og så for dobbelt hastighed på nettet eller udnytte det på anden vis
Avatar billede xohp Nybegynder
29. juni 2005 - 14:28 #1
kun hvis de to forbindelser opkobles på det samme netværk, og hvis routerne i den anden ende ikke checker at du bruger den rigtige IP. Dette svar betyder med 90% sikkerhed nej.

Når man bond'er forbindelser sammen får de samme IP, dvs de skal tilhøre samme fysiske net, før end at de rammer en intelligent enhed, såsom en router. Og din idé med at bruge 2 routere i din ende gør det endnu mere umuligt. Hvordan skulle din computer vide hvilken af routerne den skal sende sin pakke ud igennem. Og hvad angår svarpakkens vej tilbage, så kan to routere på internettet ikke stå for den samme IP (ikke 100% sandt da man godt kan lave redundante løsninger, men jeg tror næppe du får din ISP til at rode i krydsfelterne for at det skal lykkedes, og endnu mindre sandsynligt er det at du får 2 ISP'er til at arbejde sammen om dit internet) så pakken tilbage ville enten gå tabt, eller også ville den samme forbindelse alligevel få al data ned, dvs du ville kun downloade på den ene af dine forbindelser.

Anyway hvad du KAN gøre er at lave failover, så hvis den primære forbindelse falder ned, så overtager den næste. Og så KAN du med lidt routing/ip filter regler sende nogle slags forespørgsler igennem den ene forbindelse og andre igennem den anden osv. men ikke reelt en sammensmæltning af forbindelserne, beklager.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

Metro Service A/S

Erfaren IT-supporter

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Rådgivende informationsarkitekter med strategisk fokus

De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS)

IT-systemadministrator søges til GEUS
Seneste spørgsmål Seneste aktivitet
I dag 14:04 Pixeline cd’er til PC Af Mathilde i Windows
I dag 01:14 Windows 10 - IIS 10 Af bsn i Windows
I går 20:39 Boot fra USB Af poulmadsen i Windows
I går 11:43 Gmail-ikon på skrivebordet Win 10 Af ErikHg i Fri debat
I går 09:22 Lopslag Af Luffe i Excel