Avatar billede pmigaard Nybegynder
23. juni 2005 - 11:38

mp3 afspiller/optager

Hej

Jeg ved ikke om det her er det rette forum, men nu prøver jeg alligevel. Jeg overvejer at købe en MP3 afspiller/optager. Da jeg er journalist er det vigtigt, at jeg kan overføre billeder fra kameraet direkte til mp3 afspilleren/optageren. Jeg har set på en ipod photo.  Men er også faldet for en Cowon iaudio X5L, der har langt flere features end ipoden bla. radio, som man også kan optage. Men jeg er dog i tvivl om man kan overføre billeder fra mit canon ixus 500 camera eller om det kun er de kameratyper der står på Iaudios hjemmeside http://eng.iaudio.com/, eller om det reelt fungerer som i Windows, med at alle der forsøger at installere, software, hvor der ikke er betalt licens til microsoft bliver advaret om at hardwaren ikke vil fungere sammen med Windows (det fungerer jo i de fleste tilfælde). Men som sagt er det ret vigtigt at jeg kan overføre billeder direkte til MP3 afspilleren. Kan nogen hjælpe med dette?

mvh.
Peter
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester