Avatar billede coolkiss Nybegynder
06. juni 2005 - 09:35 Der er 5 kommentarer

En blog kode

Der findes mange muligheder for at få en blog på nettet, men jeg vil gerne lave en blog som jeg kan gøre så personlig som mulig, og som samtidig stemmer overens med resten af designet på min hjemmeside.

Er der nogen som ligger inde med en færdig skabelon til en minimalistisk blog? Hvad er mine muligheder?

Mvh.
Nadia
Avatar billede doodoo Novice
06. juni 2005 - 09:45 #1
MÅSKE kan du bruge og smide lidt rundt med opsætningen på http://wordpress.org/
Avatar billede jps6kb Novice
07. juli 2005 - 10:04 #2
Hej, jeg har lige lavet et blogsystem. Jeg kan da godt smide noget kode til dig. Hvormeget skal den kunne?

/Kim.
Avatar billede emileej Nybegynder
09. januar 2006 - 16:57 #3
Fra mit svar på http://eksperten.dk/spm/658886

Jeg bruger selv blogger.com fordi de har den feature at man kan tilføje nye posts over email - hvilket gør det noget sværere for mig at udskyde en post ;)

Blogger.com hoster selv dine blogs, men det forhindrer dig jo ikke i at sætte dit rss feed til at omfatte alle posts med fuldt indhold og derefter oprette en simpel side, som parser rss feed'et. Blogger har åbenbart ikke noget imod dette, da det ser ud til at de ligefrem opfordrer til det. http://code.blogspot.com/2005/11/php-atom-api-library.html

Jeg kendte ikke til den parser, de referere til, da jeg oprettede min side, så jeg anvender Magpie RSS parseren (php) - denne har features som f.eks. caching og er meget simpel at bruge. http://magpierss.sourceforge.net/

Min side: http://angryant.com
Avatar billede larsbachmanndk Nybegynder
07. marts 2006 - 12:51 #4
Hej Nadia

En mulighed er LBlog (www.lblog.dk), det kræver dog at man har lidt forstand på ASP/CSS hvis man vil ændrer en masse i den, men hvis du kan leve med udseendet er det bare at uploade den til dit webhotel.
Avatar billede sv1sson Nybegynder
24. maj 2006 - 23:54 #5
Har du kendskab til thingamablog? Elllers kig lige her http://thingamablog.sourceforge.net/. Der findes i øvrigt en fantastisk og let forståelig vejledning i at tilpasse den fuldstændigt som du selv ønsker her http://www.penspublishing.com/UT/.

Færdige skabeloner findes på Using Thingamablogs site.

Og så er det helt gratis!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester