Avatar billede paal_dk Nybegynder
05. juni 2005 - 22:26

merging af flere SWF film til 1 swf film

Hejsa, jeg står med et projekt hvor indholdet af flashen skal være 100% dynamisk (tekst,billeder,lyd), men platformen der afvikler det kun kan afspille en enkelt swf der ikke kan loade eksternt content.
Det ville derfor være dejligt med et program som kan lægge eksterne ressourcer og ind i library i en eksisterende .swf film så de kan attaches af denne.

P.t. har jeg kigget på swftools (swfcombine.exe) som kun kan arbejde med movieclips på hovedtidslinjen (ikke godt nok) og swfmill, der kun kan generere NYE film fra grunden. Kildekoden til begge er tilgængelig samt den fulde flash 7 swf spec. fra MM, så det er muligt selv at skrive et utilityprogram der kan gøre det, men jeg vil helst undgå at bruge tid på det.

Har i kendskab til nogen programmer der kan gøre det?

Mange tak for hjælpen,
Pål Østerud
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester