Avatar billede donnieb Nybegynder
02. juni 2005 - 21:45 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Håndtering af flere e-mailadresser i Outlook

Jeg 3 mailadresser jeg gerne vil håndtere i Outlook. Jeg kan sagtens få en pop3 adresse og en Hotmail adresse til at fungere med hver sin mappe/indbakke men bruger jeg to pop3 adresser modtages mails i den samme mappe? Hvordan tildeler jeg en indbakke til hver adresse??

På forhånd tak!
Avatar billede leif Seniormester
02. juni 2005 - 22:08 #1
Jeg bruger Regler til formålet !

Funktioner -> Regler og beskeder -> Der kan du lave en regel som tjecker på hvilken konto den er hentet med og derefter smide den i en mappe, jeg sætter samtidig altid punktet "afbryd behandligen af flere regler"
Avatar billede donnieb Nybegynder
02. juni 2005 - 22:24 #2
jJeg syntes ikke at kunne finde en regel der hedder "flyt meddelser fra bestemte e-mailadresser".
Det jeg tænker på er om Postmapperne til venstre i Outlook kan tildeles en bestemt e-mailadresse så de modtager mails fra hver sin adresse??
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester