Avatar billede japp Nybegynder
03. maj 2005 - 21:34 Der er 2 kommentarer

Taber forbindelsen efter 5min

Hej

Mig og 2 kammerater forsøgte os her den anden dag med lidt LAN. Jeg har en stationær computer som skulle forbindes til deres bærbare gennem en router. Der er desuden tilsluttet en ADSL linje til routeren.
Problemet opstod da den ene af computerne skulle hente en større fil fra min computer. Efter ca 4-5min mister den forbindelsen og vi får en dialog boks frem der siger at stien ikke længere er tilrådighed. Den anden bærbare har ingen problemer med at hente filer fra min computer.

Hvad kan der være galt. Er lidt desperat, har forsøgt med virus og spyware scan. Og opdateret de nyeste drivere til netkortene.

Håber nogen kan hjælpe. På forhånd tak.
Avatar billede nc Nybegynder
03. maj 2005 - 21:40 #1
Hvis den bærbare computer der mister forbindelsen bruger trådløst netkort, kan det være derfor den taber forbindelsen ind i mellem.
Avatar billede japp Nybegynder
03. maj 2005 - 21:41 #2
Den har godt nok et netkort til trådløs netværk, men det er deaktiveret. Kan det stadig spille ind?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB