Avatar billede dark-1 Nybegynder
27. april 2005 - 18:46 Der er 1 kommentar

Fra VHS til PC

Jeg skal ha lagt lidt film over på pc fra vhs. Har TV-Kort (Hauppauge) og vil så sætte vhs maskinen til det. Problemet er så bare at jeg kan godt optage..men lyden kommer ikke med. Heller ikke når jeg bare optager TV-Programmer igennem kortet. Mit spørgsmål er derfor: Skal der ændres i lyd-konfig. ved optagelse...lyder virker ellers fint nok når jeg bare ser TV. Der går stikket fra line-out på TV-kortet ned i Line-In på lydkortet.

Håber nogle kan hjælpe..har prøvet alle forskellige indstillinger der er i det medfølgende software fra hauppauge.

Vh
DarK
Avatar billede kasperdk Nybegynder
27. april 2005 - 19:04 #1
man kan købe en ting jeg ikke kan huske hvad hedder som kan overføre vhs bånd til pc'en.  Men har et link der forklare hvordan  http://www.dinside.no/php/art.php?id=18596
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester