Avatar billede nikolajb Nybegynder
14. april 2005 - 08:34 Der er 1 kommentar

Windows "smider" logon script

Vi har et mystisk problem. Fra tid til anden beslutter Windows sig for at slette logon-scriptet, som jeg har sat til at køre hver gang en bruger i gruppen "alle" logger på. Der er ikke det helt store at hente i Event viewer, men før der kommer fejl med manglende logon.bat derinde kommer der en besked om "Security policy in the Group policy objects are applied successfully.", og det lyder vel meget plausibelt?

Vi har to domæne controllere, og jeg har tidligere tjekket at samme logon-script lå på begge servere. Så der "bør" vel ikke være et problem der? Eller hvad?
Avatar billede nikolajb Nybegynder
14. april 2005 - 08:42 #1
Hov, det var vist ikke det hele. Det ser nemlig også ud til, at alle policies bliver rettet tilbage til default ved samme lejlighed. Jeg er lidt i tvivl om, hvorvidt dette også sker hver gang.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester