Avatar billede stuf99 Nybegynder
11. april 2005 - 20:12 Der er 1 løsning

Fejltekst: Your client is not allowed

Hej
Jeg prøver at tilgå KISS'es nye online funktionalitet til DP-558. Men jeg oplever et problem, jeg kommer godt nok ind på startsiden. Startsiden består bare af et stort logo med KISS og derudover et link. Klikker jeg på linket for at kommer videre kommer fejlteksten: "Your client is not allowed to access the requested object". Har det noget med min opsæt at gøre?
Deres url er: http://epg.kml.kiss-technology.com
Avatar billede olling Nybegynder
24. juli 2006 - 19:00 #1
Ja. Du skal starte med at opgradere din KISS til den nyeste firmware. Dernæst skal du gå ind under menu, og ned i Online KML-tjenester. Der skal du klikke på Reveail Player - og så får du en kode. Det er den, som du første gang skal bruge, når du logger på EPG'en. Der kan du så efterfølgende tilføje en mailadresse, der er rimelig meget lettere at huske :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi tilbyder markedets bedste kurser inden for webudvikling

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester