Avatar billede aasberg Nybegynder
08. april 2005 - 09:10

Problem med https/ forbindelse og asp.net

Jeg sidder og programmerer en betalingsløsning på en asp.net side. Selve betalingen foregår på en aspx-side via en sikker SSL forbindelse. Mit problem er, at den url jeg specificerer i formen (action="https://......" )bliver udskiftet med betalingssidens egen url på et eller andet tidspunkt, således at betalingen ikke bliver gennemført, men at man istedet bare for opdateret betalingssiden. Når jeg via browseren ser sidens kildekode kan jeg også se at url'en er udskiftet. Hvordan går det til og hvor sker det? Er det noget med den sikre forbindelse hos mit webhotel, eller er det min aspx application der er noget galt med?

Et andet problem på samme side er tegnsættet. I head har jeg indsat <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">, men alligevel vises æ,ø og å ikke korrekt.

Håber der er nogen der har ideer til hvad der er galt, da jeg efterhånden er ret desperat.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester