Avatar billede tornoe Nybegynder
20. marts 2005 - 10:37 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

MOV til mpeg hvordan?

Jeg sidder med et lille problem nu, jeg har filmet en del med mit digitalkamera, og det laver MOV-filer, og nu vil jeg gerne redigere lidt i det, men det kræver jeg får det lavet om til mpeg. Hvordan gør man det? Jeg har selv prøvet med TMPGEnc, som jeg har læst skulle virke, jeg kan også godt ændre formatet, men det kan ikke afspilles, er det fordi jeg har indstillet noget forkert eller hvad?

På forhånd tak
Avatar billede tornoe Nybegynder
20. marts 2005 - 11:37 #1
anyone??
Avatar billede tornoe Nybegynder
20. marts 2005 - 19:26 #2
lukker har selv fundet ud af det
Avatar billede eltempogigante Nybegynder
23. marts 2005 - 19:45 #3
brug hellere et program der kan redigere i Mov da det er dumt at redigere i mpeg (interframe komprimering gør det langsomt) desuden mister du billedkvalitet ved at reencode (omkode).
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester