Avatar billede daniel_d Nybegynder
11. marts 2005 - 14:53 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

HDTV med DVI-D indgang - Hvilket grafikkort til pc?

Jeg har lige købt et HDTV og bagpå sidder der en DVI-D indgang. Min plan er, at tilslutte min pc til fjernsynet via et grafikkort med DVI-D udgang.

Kan nogen af jer anbefale et billigt kort(jeg spiller ikke på min pc) med DVI-D udgang som kan understøtte HDTV opløsning på 1280*720?
Avatar billede daniel_d Nybegynder
11. marts 2005 - 15:18 #2
Jeg har selv kigget lidt på det første kort du linkede til. Opløsningen er i hvert fald høj nok, men er det ikke noget med, at man skal bruge noget software for at tweake opløsningen til HDTV?
Avatar billede dragonknight Juniormester
14. marts 2005 - 09:25 #3
Uha, jeg har ikke så meget forstand på HDTV, at jeg kan udtale mig om det, sorry  :-(
Avatar billede agentorange Nybegynder
14. marts 2005 - 22:27 #4
Jeg ved ikke, hvordan det er med software, men når man generelt taler om skærmopløsning, skal man skelne mellem interlaced og progressiv opløsning.. En 1080*720 interlaced er ikke "ægte" HDTV f.eks
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester