Avatar billede mariaf Juniormester
03. marts 2005 - 18:15 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Søger oioxlm fil, der er ok og godkendt

Jeg får fejl på mine oioxlm-filer på validatoren i linie 1 tegn 40. Ligeledes er der fejl i syntaksen på felter, hvor der kan være data, men ikke er det - i følge BGbank. Så for at komme videre, så mangler jeg en godkendt oioxlm-fil, så jeg kan se hvad der er galt.
Andre, der har haft problemer med oioxlm-filer fra XAL?
Avatar billede jolly91 Nybegynder
13. marts 2005 - 22:37 #1
hvis ikke du bruger den nyeste definition fra MBS (hotfix1) får du fejl, det er noget med et mellemrum. ligeledes er der mange mangler i det frigivne format i sær til notat, sámlefakturering OCR linier m.v. Giv mig eller broholm et ring eller en mail i morgen så har vi da en løsning. For øvrigt kommer der en ny hotfix fra MBS omkring den 18/3
Avatar billede mariaf Juniormester
18. april 2005 - 22:04 #2
Det var valideringsværktøjet, der var defekt. Filen var god nok - sikke et arbejde for ingenting.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester