Avatar billede creeker Nybegynder
03. marts 2005 - 09:31 Der er 1 løsning

CPU Køler passer til MB?

Hej.

Jeg sidder og overvejer at bestille et ASUS A8N-SLI og AMD64 3500+ Winchester. MEN vil jeg gerne have ordentlig køling - og så var det jeg  faldt over denne køler ThermalRight XP-120 http://www.studiedata.dk/productitem.asp?id=ACTR013&Fane=COLD,COHS og så smide en http://www.studiedata.dk/productitem.asp?id=FAPP252&Fane=COLD,COFA . Men nu kommer mit store spørgsmål så. Jeg har læst div tests og specs af MB, køler osv.. men kan ikke finde nogen steder om denne køler passer til MB. Det eneste jeg ved er at den passer til socket 939, men har så også hørt at det ikke er alle socket 939 MB's der understøtter den - Help me out her please! :)
Avatar billede jokkejensen Novice
03. marts 2005 - 09:36 #1
Den passer på socket 478 - 754 - 939 - 940. ... og ASUS A(NSLI er socket 939.. Så ja det passer sammen...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester