Avatar billede anneoghund Nybegynder
01. marts 2005 - 19:40 Der er 1 kommentar

Kan ikke åbne Winfinans

Når jeg nu prøver at åbne mit regnskabsprogram: Winfinans, kan det ikke åbnes. Jeg får fejlmeddelelsen: "Compile error in hidden module: Adgang". Jeg har prøvet at afinstallere programmet og installere det igen - stadig den samme fejl. Programmet har ellers tidligere virket udmærket på min computer.

Øvrige oplysninger: Jeg har fornyligt skiftet fra modemforbindelse til Webspeed. Jeg tænkte på om min computer evt. kunne være blevet hacket.
Avatar billede Stjannersen Praktikant
27. juli 2005 - 13:01 #1
Winfinans er afhængig af Microsoft Access. Access er afhængig af en række funktionsbiblioteker.
Når et Access program - efter at have virket fint - pludselig får sådan en fejl, skyldes det som regel at en af funktionsbibliotekerne er blevet ødelagt eller op/nedgraderet. Dette er typisk biblioteket for afvikling af Visual Basic kode.
Fejlen kan nogle gange rettes ved at starte et Office program (f.eks. Word) og gå op i menuen Hjælp|Detektér og reparer (eller hvad det hedder på dansk :-)) - så vil den bede om office cd'en - rette evt. fejl. Et voila.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester