Avatar billede bgoalias2001 Nybegynder
28. februar 2005 - 19:50 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

styring af hastighed

Jeg har et netværk af computere. men problemert er at de har samme udgang til nettet, findes der et program eller en måde hvorpå man kan give den hver i sær en udgangs hastighed som du ikke må overskride.

på forhånd tak
Avatar billede antikat Nybegynder
28. februar 2005 - 19:56 #1
http://www.netlimiter.com/ er et program som skal installeres på hver computer og kan ikke styres centralt.. med den kan du bestemme en bestemt hastighed..
Avatar billede thaufer Nybegynder
28. februar 2005 - 19:58 #2
Nu skriver du ikke hvorvidt du benytter dig af linux/bsd eller windows, men jeg gaar ud fra at du bruger windows. Selv benytter jeg linux, og her er ganske gode muligheder for at begraense saadanne ting, ved hjaelp af QoS (Quality of Service) som er direkte integreret i nyere linux kerner.

Skal du opnaa samme effekt paa windows er mit umeldbare gaet at du skal lege med QoS i en Windows Server, sandsynligvis 2000 og op.
Avatar billede bgoalias2001 Nybegynder
28. februar 2005 - 20:39 #3
jo jeg er windows bruger, og programmerne strækker sig fra win98 til xp så jeg regner med at det programmet netlimiter skulle kunne klare de.
Avatar billede bgoalias2001 Nybegynder
06. april 2005 - 17:57 #4
lukker
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester