Avatar billede itastu Nybegynder
28. februar 2005 - 13:04

Record Now 7.2 & XP home edition fejlmeddelelse

Hej
Jeg bruger "RecordNow 7.2" som brænderprogram (fik det via ny pc, hvor det var præinstalleret)
Jeg får en fejlmeddelse om at: "software til cd-indspilning vil medføre at windows bliver ustabil. Windows har forhindret disse drivere i at blive indlæst". 
dette kommer ved opstart af pc´en, det drejer sig om følgende drivere: "cdralw2k" og "cdr4_2k", jeg fandt på microsoft´s homepage, følgende artikel id: 315345, det fjernede problemet m. fejlmeddelelsen.....men så kunne RecordNow ikke finde brænderen!!! jeg fortrød ændringerne og sidder så med min fejlmeddelelse igen, alt hvad der kan opdateres, er opdateret, RecordNow er geninstalleret (repareret) lige fedt hjælper det, jeg kan sagtens brænde cd´ere, alt fungere fint, men fejlmeddelelsen er der stadig :-( og jeg aner ik hvad jeg nu skal prøve. (brænderen er forøvrigt en "Sony cd-rw crx160e"
Er der nogen med en super idé?

på forhånd tak
Vh Itastu
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Computerworld tilbyder specialiserede kurser i database-management

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester