Avatar billede winston-smith Nybegynder
15. februar 2005 - 12:08 Der er 1 kommentar

Anti deep-linking? (porn)

Advarsel. Pornografiske billeder. Ikke arbejdssikker.

Jeg arbejder på en internet-edderkop. Men har nogle problemer med at verificere visse sites.
E.g. Når jeg i min browser el. edderkop prøver at åbne billede som ligger her: http://freeadultpictures4you.com/ha/035/images/001.jpg , bliver jeg redirected til en anden side. Men når jeg så i min browser først går først går til denne side: http://freeadultpictures4you.com/ha/035/sexy-young-european-teen70.html og så følger et link fra denne side til den ovenfor (images/001.jpg) åbner billede ok – og derefter kan jeg åbne billede direkte med det første link.

Tre spørgsmål:
Er dette gjort for at undgå deep-linking?
Hvordan gøres dette?
Hvordan programmere jeg min edderkop til at simulere browseren så den også kan åbne billedet? Jeg er ikke interesseret i deep-linking, udelukkende at se om billede eksistere.
Avatar billede winston-smith Nybegynder
15. februar 2005 - 16:35 #1
Header: referer.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester