Avatar billede hasmark Nybegynder
05. februar 2005 - 15:23 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Netkort finde en driver til samme.

Da jeg har problemer med et kabel eft. en xp-opdatering, vil jeg afprøve kablet med en pcet med et ældre styresystem (W95) Men jeg har ingen driver til det netkort som jeg vil bruge, kan man downloade en driver og så kopier den til diskette og så overfører filerne af den vej til gl. pc. ?
Avatar billede martin1000ben Nybegynder
05. februar 2005 - 15:44 #1
Kan du ikke finde driveren på nettet - søg efter producenten på google, og gå garanteret under support på producentens hjemmeside
Avatar billede hasmark Nybegynder
05. februar 2005 - 22:46 #2
hej Martin, tak for rådet men jeg fandt en anden løsning, Apropo dit navn, hvad er det værste en linjedommer klan blive udsat for i en tenniskamp. Det er 2 1000 ben der spiller mod hinanden og dommeren dømmer fodfejl, hvorpå 1000-
benet spørger hvilket ben ?

Vanlig Vwenlig Vinken

Hasmark
Avatar billede martin1000ben Nybegynder
05. februar 2005 - 22:51 #3
hahaha :D
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester