Avatar billede moebiuz Nybegynder
03. februar 2005 - 07:43 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Hvordan ændre man betegnelserne på de forskellige drev

Hej har minimum fem og nogle gange op til otte forskellige drev i min computer, dette kan tit virke forvirrende, da der skiftevis kommer hardisk(c-drev), cd-drev(d-drev), endnu hardisk(e-drev), flytbar disk(f-drev) osv. Er der en (let og simpel) måde så jeg kan gå ind og ændre betegnelsene på de enkelte drev, eks fra E til D osv?
Har en bærbar zepto 4200 med WinXP.
Avatar billede majsmarken Nybegynder
03. februar 2005 - 07:49 #1
Skrivebord - Højreklik på [Denne comp.] - [administr.] - [diskhåndtering] - der kan du ændre drev betegnelsen (dog ikke for C: - eller den hvor styresystemet til en hver tid er placeret).

PS: Hvis du har nogle INSTALEREDE programmer som ligge på eks F: og du ændre F: til G: så vil det pågældende program følgeligt ikke virke...
Styresystem/programmer på samme drev navn - typisk C:
Avatar billede moebiuz Nybegynder
03. februar 2005 - 08:09 #2
Cool - virkede stort set uden problermer, skulle lige genstarte inden den ville holde op med at vise et af drevene to gange, men ellers var det ret smertefrit - tak for hjælpen - smid et svar.
Avatar billede majsmarken Nybegynder
03. februar 2005 - 09:21 #3
ping...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester