Avatar billede phunky Nybegynder
18. januar 2005 - 01:58

Lan-forbindelse svigter

Jeg har et lille netværk med 3 PCer, hvor de 2 har forbindelse til internet gennem nummer 3. Det har virket indtil idag, men nu kan jeg ikke få hul igennem. Hvis jeg prøver at reparere LAn-forbindelserne får jeg at vide at XP ikke kunne reparere forbindelsen fordi netværksadressen ikke kunne fornyes. Jeg har også fået fejlmelding 1003.
Alle netværkskort har de nyeste drivers, og jeg kan også komme på nettet med den PC der har forbindelse med nettet. Jeg har prøvet at ændre utrolig mange indstillinger uden held. Efter at have slået deling af internetforbindelse fra kan jeg ikke slå den til igen.
Jeg kan heller ikke køre guiden "nyt netværk".
Alle PCer har XP SP2.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester