Avatar billede alen32 Nybegynder
13. januar 2005 - 10:25 Der er 1 løsning

automatisk sum

Jeg har  et regneark som består af 3 kolonner.Kolonne 1 og 2 er nogle tal, og kolonne 3 er lige med kolonne1+kolonne2. Derudover har jeg en celle hvor der er summen af kolonne 3. Værdier for kolonne 1 og 2 kopirer jeg fra et andet ark og sætter ind hver anden dag. Antallet af tal som indsættes i kolonne 1 og 2 varierer fra dag til dag. Jeg vil gerne have når jeg indsætter tal i kolonne 1 og 2 bliver de automatisk lagt sammen i kolonne 3 og udregnet sum af kolonne3. Da antallet af tal varier kan jeg ikke lave det automatisk.
Hjælp
Avatar billede keil Nybegynder
13. januar 2005 - 12:18 #1
Lav et regneark hvor du holder kolonne A & kolonne B blanke indtil videre.
I Cellen C1 laver du formlen =A1+B1. Denne formel kopierer du ned gennem kolonne C, så langt du kan drømme om der er maksimum for dine værdier på en enkelt dag (og lidt til).

Så laver du i celle D1 summen af alle cellerne i kolonne C, hvor du har sumformlen.

Så er dit ark færdigt. Når du så skal bruge det, så skal du have dine daglige data i 2 kolonner. (prøv at putte nogle data ind i Ark2, kolonne A & kolonne B)

Markér de 2 kolonner i ark2, ved at pege på de 2 kolonner helt oppe hvor bogstaverne står. Højre klik med musen og vælg "Kopier". Gå til ark1 (hvor du har lavet dine formler. Markér kolonne A & kolonne B, højreklik med musen, og vælg "Sæt ind". Så får du summen i Celle D1. Næste dag kopierer du bare de nye data ind ved at højre klikke "Kopier" og højre klikke "Sæt ind"
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi har et stort udvalg af Excel kurser. Find lige det kursus der passer dig lige her.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

HusCompagniet A/S

Application Manager

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Business Analyst med flair for test

Københavns Professionshøjskole

Nytænkende og agil IT-projektleder

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Kontorchef med ansvar for tværgående service management