Avatar billede meegaard Nybegynder
08. januar 2005 - 18:18

Problemer med Pontis SP504 MP3-afspiller

Hejsa.

For et godt stykke tid siden fik jeg en mp3-afspiller, Pontis SP504. Med afspilleren fulgte der et 32MB MMC som jo ikke er alverden i dagens Danmark. Jeg besluttede mig for at købe 2x256MB kort og sætte i, for der kan nemlig sidde 2 stk. ad gangen - hvilket jo egentlig er vældig smart. Imidlertid er afspilleren ikke så interesseret i min nye investering:

Hvis jeg kun sætter det gamle 32MB kort i, fungerer det vældig fint - alt som det plejer.

Hvis jeg sætter ét eller begge 256MB kort i, finder den ingen kort i afspilleren.

Hvis jeg sætter 32MB kortet i samt et 256MB kort finder den godt nok, at der er 2 kort, men den finder en meget underlig mængde hukommelse, nemlig 4GB og jeg kan kun få lov at overføre én mp3-fil, uafhængig af størrelsen.


Er der nogen der har en ide om, hvad der kan være galt og evt. hvordan det løses.

Jeg har opdateret til nyeste LED-software, samt installeret driveren til Windows XP fra Pontis.
32MB kortet er det originale fra Pontis, og de 2 kort 256MB er fra Dane-elec. Ifølge manualen kan afspilleren tage op til 4GB MMC. De 2 MMC er testet og virker fint i mit digitale camera.

På forhånd tak!
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester