Avatar billede firmappn Nybegynder
06. januar 2005 - 22:58 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Media Center Edition XP, video decoder

Jeg har installeret Windows XP med Media Center, men når jeg skal vise live TV så kommer der en fejmeddelse at den mangler en VIDEO DECODER, er det en man kan finde et sted.
Har prøvet at installere en demo af Beyond TV og der virker det godt nok?
Avatar billede drchip Nybegynder
05. januar 2006 - 22:54 #1
Hej. Video decoderen er et software program, som f.eks. Intervideos WinDVD player. Du skal have en sådan softwareløsning på din pc før end MCE virker med f.eks. en tv tuner.

Best of Luck
Avatar billede kviller Novice
20. januar 2006 - 19:01 #2
Jeg vil anbefale dig at prøve Nvidia Pure video decoder, det er klart den bedste på markedet, men jeg havde bare lidt problemer med den, så jeg har instaleret InterVideos WinDVD og benytter deres decoder. Du kan dowloade et test program fra Microsoft for at se om din decoder er den rigtige. Filen hedder DECCHECKSetup.EXE, der kan du se om de er kompatible med MCE og du kan vælge hvilken decoder du vil bruge.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester