Avatar billede erlaingvars Nybegynder
06. januar 2005 - 11:42 Der er 1 kommentar

hvordan får vi lov til at bruge den allerede oprettede afstemning

hvordan får vi lov til at bruge den allerede oprettede afstemningskonto 58000 som er inde i programmet? Vi sidder med en kassekladde, hvor vi i drop-down menuen for afstemningskonti feltet ikke kan vælge 58000 som vores afstemningskonti, men er blevet nødt til selv at oprette en konto for bank som kun kan stå for enten udgifter eller indtægter. Vi vil finde ud af hvordan vi kan bruge den standardkonto der findes i systemet, da denne må være den rigtige. Skal den aktiveres et sted eller ?
med håb om hjælp - Erla
www.maglebyskole.dk
Avatar billede jtang Nybegynder
06. januar 2005 - 16:47 #1
Gå ind i menuen Filer> Egenskaber for regnskab - Klik på fanebladet "Faste konti" - Her kan du tilføje eller fjerne Afstemningskonti.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester