Avatar billede cpn80 Nybegynder
21. december 2004 - 15:05 Der er 1 løsning

Tomcom Skyr@cer Pro WBR 654 med problemer

Hejsa

Jeg sidder med et meget irriterende problem. Igang med at opsætte en router af typen Tomcom Skyr@cer Pro WBR 654, skete der noget meget underligt. Jeg erindrer ikke at have slået noget som helst af denne karakter til/fra, men pludselig kan jeg ikke tilgå den via en webbrowser. Jeg kan ikke pinge den fra min LAN-side. Dens funktionalitet af DHCP virker stadig, og lysene blinker frejdigt. Jeg har prøvet at resette den ( et tryk på en lille knap bagpå ), og der så også ud til at ske noget med den.. Men jeg kan stadig ikke tilgå den. Håber at der er nogen der kan hjælpe mig.

Hilsen CPN
Avatar billede cpn80 Nybegynder
18. januar 2005 - 15:40 #1
spørgsmål lukket
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester