Avatar billede spurn Nybegynder
16. december 2004 - 13:41

MAPI programmering - opret profril - indlæs

Hejsa

Jeg skal til at begynde på noget MAPI programmring og har svært ved at finde ud af hvor jeg skal begynde.

Problemstillingen går på at jeg ud fra nogle informationer jeg har i en database (pop3server,brugernavn,password) har behov for at lave en outlook profil(.prf) i registreringsdatabasen. Dette skal gøres via et stykke kode og ikke via CIW.

På en eller anden måde skal denne profil så bruges til at få outlook(mapi) til generere registeringsdatabaseobjecterne. Hvis man kalder outlook.exe med /importprf filnavn.prf så laver den det som jeg er ude efter. Den starter dog outlook og det må den ikke ! meget vigtigt.

Tror problemstillingen skal deles op i 2.
1. generer en gyldig profil fil ud fra databaseinformationerne
2. bruge profilen til at kommunikere med MAPI for på den måde at lave samme funktion som outlook.exe /importprf men uden at starte outlook.

Nogen der har en smartere medtode til at få oprettet profilen i registreingsdatabasen hos brugere når han logger på, eller som kan hjælpe mig igang med MAPI programmeringen.

Det er ikke muligt at gøre via active directory da flere brugere har samme brugernavn her, men i applikationen har de hver deres.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester