Avatar billede tongajuice Nybegynder
15. december 2004 - 16:20

frivillige webfolk til .ORG -projekt

vi er en nystartet hjælpeorganisation, som sender brugt legetøj til lande i afrika. Vi leder efter folk der har lyst og gå-på-mod til at hjælpe os med at udbrede vores budskab.
Vi har købt navnet www.toys4afrika.org som vi ønsker at lancere vores koncept og markedsføring igennem, og til dette projekt mangler vi nogle gode webfolk som har lyst til at arbejde på projektet. Vi er i forvejen 4 unge mænd, der arbejder på projektet her i danmark, og 2 andre i Nigeria. Ingen af os er lønnede, og organisationen er endnu ikke registret nogle steder. Vi kunne derfor godt bruge webfolk der har erfaring fra foreningsarbejde, fundraising, fondsøgning, .ORG-projekter, eller ligende.
Vi kan ikke tilbyde nogen løn, eller betaling for arbejdet, andet end skuldreklap og billeder af glade børn, så det er 100% goodwill arbejde.

Håber nogle er frisk på en stor udfordring, og tør kaste sig over et projekt som dette.

MVH
Thomas Agger
www.toys4africa.org

MSN: tongajuice@hotmail.com
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB