Avatar billede a_forsmark Nybegynder
16. marts 2001 - 09:01 Der er 7 kommentarer og
1 løsning

3D Studio MAX animation i FLASH 5

Kan man have 3D Studio MAX (v3.0) animationer i FLASH 5 og isåfald hvordan gøres det?
Avatar billede Slettet bruger
16. marts 2001 - 09:05 #1
Hvis det skal kunne lade sig gøre skal du kunne importere 3D Studio animationer, prøv at trykke på importer i menuen filer, hvis der står der at du kan importere animationer eller lign så er den i vinkel.
Avatar billede theartist Nybegynder
16. marts 2001 - 10:06 #2
du kan rendere din animation som en movie, og dem kan du da importere i flash.
Avatar billede hofer Nybegynder
16. marts 2001 - 10:10 #3
Så vidt jeg ved, kan du ikke eksportere til SWF-formatet fra 3DS-max uden specielle plug-ins (Swift3D, f.eks.)....og i Flash5 kan du ikke importere 3ds-filer.  (manualen side 154). Så umiddelbart vil jeg mene, at svaret er nej!

Amorphium Pro importerer 3DS filer og kan exportere i SWF....men det er en dyr konverteringsmåde, hvis man ikke iøvrigt har brug for programmet!
Avatar billede henningo Nybegynder
16. marts 2001 - 11:53 #4
Der flere muligheder, men alle har minusser:

1) Køb plugin´et \"Illustrate\" http://www.davidgould.com , der laver vektorrenderinger fra Max, og gemmer i .swf-formatet. Version 4 er IKKE perfekt, og der skal en del efterfølgende håndarbejde til...
2) Køb plugin´et Vecta 3D http://www.vecta3d.com  - har ikke prøvet det, men det har fået en del bank i div. anmeldelser. - Billigere end Illustrate.
3) \"The hard way\": Rendér som .jpg-sekvens, og tegn efterfølgende manuelt op i Flash. -Kan gå ved mindre sekvenser, meeeeeen......
Avatar billede brandy Nybegynder
16. marts 2001 - 13:27 #5
Du kan evt. eksportere billederne som *.ai filer. Derved får vector grafik som du igen kan lege med i Illustrator og derefter importere dem ind i Flash. Det lyder omstændigt, men det kan lade sig gøre.

Desuden er metoden med at rendere en masse jpeg eller whatever, og så importere dem i flash ikke så tosset. Flash finder selv ud af at ligge billederne i hver sin frame og vupti! så har du din animation i Flash!

[Brandy]
Avatar billede nikolajdu Nybegynder
16. marts 2001 - 15:00 #6
Brandy - Har helt ret. Gom som Illustrator format og eksportér derefter direkte fra Ilkustrator 8 til swf.
Avatar billede brandy Nybegynder
16. marts 2001 - 16:05 #7
Tak! ;o) Jeg mente nok jeg havde fat i noget rigitgt! Det er den metode jeg selv bruger og det virker ret godt!

MVH

[Brandy]
Avatar billede qaps Nybegynder
20. marts 2001 - 13:43 #8
Du kan exportere hele animationen fra max som .png billeder og derefter smide dem ind i flash i den rigtige rækkefølge, i en keyframe ad gangen det ser også ret godt ud.

/kasper
www.fotx.net/qaps
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester