Avatar billede maccrazy Nybegynder
30. november 2004 - 21:57 Der er 3 kommentarer

Ekstern harddisk - ok med OS9 og XP?

Jeg har en ekstern harddisk til min PC som jeg formoder er formatteret til NTFS (har ikke selv gjort det). Kan jeg linke denne op til en MAC med OS9 uden at ødelægge filsystemet på den eksterne harddisk?

Planen er at skulle bruge den eksterne harddisk på både en MAC med OS9 og en PC med XP skiftevis. Inden jeg giver mig i lag med det, ville jeg dog gerne være sikker på, at jeg ikke risikerer at ødelægge den data, jeg har på den eksterne harddisk.
Avatar billede likedon Nybegynder
30. november 2004 - 22:05 #1
mac kan så vidt jeg ved ikke umiddelbart skrive på ntfs, den vil gerne have en fat, ved dog ikke om det gælder os9 men det gælder osx, hvor jeg bruger min hd til både xp og osx formateret som fat32
Avatar billede mula Nybegynder
03. december 2004 - 16:05 #2
en ide format din eksterne med din mac og  invester i et program som fx.  macopen
http://www.dataviz.com/products/macopener/ du kan prøve en demo her
http://www.dataviz.com/downloads/demo/index.html
mvh
Mula
Avatar billede blynge Nybegynder
22. december 2005 - 22:54 #3
Pga begrænsninger med filstørrelser i FAT32 har jeg formateret min eksterne harddisk fra Mac'en i HFS+ (eller HFS) og så bruger jeg MacDrive 6 fra Mediafour på PC'en. Virker aldeles upåklageligt.
http://www.mediafour.com/products/macdrive6/
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester