Avatar billede tmontana Nybegynder
06. november 2004 - 18:51

Hjæalp til OvisLink

Jeg har en bredbåndsforbindelse som kører over telefonlinien (TDC), dvs fra telefonstikket har jeg et skillefilter, derefter modemet og endelig en ledning over til pc'en.
Nu har jeg købet et OvisLink accespoint som jeg godt vil bruge til at erstatte ledningen fra modemet over til pc'en. Jeg forbinder modement med AP og dette virker også til dels. Ifølge manualen skal jeg sætten en IP adresse men når jeg gør dette kan jeg ikke komme på nettet men jeg kan godt få adgang til AP. Når jeg ikke tildeler en IP adresse manuelt kan jeg godt komme på nette men ikke få kontakt med AP. Det er jo også fint nok men problemet er at jeg ikke kan få etableret en sikker forbindelse medmindre jeg får kontakt med AP?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester