Avatar billede zebbe Nybegynder
02. november 2004 - 10:40 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Ubetalte fakturaer er blevet væk

Hej Alle.
Jeg har et problem i SS.
Jeg har en række ubetalte fakturaer der er forsvundet i bilagslisten de står ikke under betalt, ikke betalt osv.

Men jeg kan godt se i mit kartotek at den pågældende kunde ikke har betalt(der er en rød pil). Under den den konto i kontoplanen der hedder 56100 ubetalte fakturaer kan jeg se de eksisterer i systemet. Det der er problemet er at jeg ikke kan fortælle SS at de er betalt.....

Har du et bud
Avatar billede lsw Nybegynder
11. maj 2005 - 17:17 #1
hvor leder du efter dine ubetalte fakturaer (hvor kan du ikke finde dem)?
Avatar billede ottobp Novice
16. april 2008 - 02:07 #2
er det stadig et aktuelt problem???? 
At du har en faktura der står markeret med rødt udråbstegn at den er ubetalt - men at du ved at den er betalt til bank kasse etc.???

Hvis Ja så  gør du flg.
I kassekladden  stiller du  dig på den dato  som betalingen fandt sted  -  går i fakturakolonnen  og vælger  den åbne faktura  - ændrer konto 56100 til Debitorkontoen ved at højreklikke i Konto-kolonnen og så vælge den konkrete debitor i popup-vinduet - Undlader at anføre noget i Afstemningskontokol.
Springer til næste linie  -  dublerer tekst  - Ikke noget i Afstemningskonto -  og så modpostere i Konto-kol. på konto 56100  -  så ændres dit  røde udråbstegn til et Grønt flueben
Avatar billede ottobp Novice
10. august 2008 - 10:12 #3
hallo zebbe  Er det  stadig  et problem????  eller  hvad med at lukke  ned og  fordele points,  hvis du har fået løst problemet???
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester