Avatar billede hyl Nybegynder
24. oktober 2004 - 18:06 Der er 1 kommentar

Problem med Doom 3

Jeg installerede for et par dage siden Doom 3, men jeg har nogle problemer. For det første har spillet det med at fryse (Stopper bare) hvert ca. 5 min. Det fryser uden af give nogen forklaring og skal så lukkes ude fra joblisten. En anden ting jeg heller ikke kan forstå er at min com ikke kan trække spillet i en bedre grafik. Den står til den laveste grafik men, det sker alligevel en gang imellen af det lagger lidt.
Jeg spiller på min bærbar Fujitsu-siemens: AMD Athlon 3400+ 1024 ram Radeon 9700 128 ram. Kan simpelt hen ikke forstå hvorfor min com ikke kan trække spillet i en bedre grafik.

Hilsen den ulykkelige ejer af DOOM 3
Avatar billede Sweet1 Nybegynder
13. november 2004 - 16:21 #1
Du er godt klar over at Doom 3 er et TEMMELIG krævende spil ik ? Og sætter ret heftige krav til både grafikkort og til ram.

Jeg har G-Force4 grafikkort med 256 MB RAM på og ca. 700 MB RAM i min maskine og der kører det glat.

Så du skal have et bedre grafikkort i din bærbar og EN DEL mere RAM i ....

/Sweet1
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester