Avatar billede breaker-animation Nybegynder
24. oktober 2004 - 11:43 Der er 3 kommentarer

problemer med tweening

hey.Nu er jeg ikk lige en flash guru(endnu)men jeg har da læst hvordan man tweener så jeg ville da lave en mand der gik :D.
Men nu viser dte sig så at alle "jointsene"flytter sig istedet forat hænger sammen????
eks.www.frip.dk/breaker/hjælp.swf
plz hjælp mig :(
alex
Avatar billede pyroman Nybegynder
24. oktober 2004 - 12:16 #1
Det nemmeste er at lægge din flotte man i et graphics symbol og så dreje dette... Markér al din grafik og tryk F8 og i boksen der kommer op vælger du "graphic" og skriver et symbol navn, fx "mand". Så bliver din mand samlet i et symbol, som du kan markere hvorved der kommer en blå kant uden om. I stedet for at rotere grafikken direkte, roterer du bare dit grafik symbol - så går alle delene ikke fra hinanden...
Avatar billede breaker-animation Nybegynder
24. oktober 2004 - 16:42 #2
så sker der kun dette http://frip.dk/breaker/hjælp2.swf
Avatar billede pyroman Nybegynder
24. oktober 2004 - 18:02 #3
ok - du skal i det sidste keyframe indsætte eller kopiere grafik symbolet fra første frame, og så skal du rotere det. Derefter skal du markere et frame imellem de to keyframes og i dit properties vindue vælge "motion tween" under tween..
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester