Avatar billede braghe90 Nybegynder
07. september 2004 - 17:31

Viden om japansk skriftgenkendelse søges

Jeg går og overvejer at påbegynde designet af en applikation til PalmOS rettet mod dansk- og engelsktalende japanskstuderende. En vigtig del af dette projekt er fremstillingen af en IME, som live kan genkende japansk håndskrift skrevet på selve Palmen.

Jeg har derfor tilbragt noget tid med at søge efter artikler/rapporter/specialer om netop dette emne og Open Source-programmer med ordentlig dokumentation, men det eneste jeg har kunnet finde indtil nu er Javadict (som ikke er tilgivende nok og hvis tekniske dokumentation er ikke-eksisterende) og nogle artikler der var rettet mod aspekter af japansk tekstgenkendelse som ikke var interessante til det her projekt.

Er der nogen der ved hvor jeg kan finde den slags? Hvis der er nogen som kender til omfattende databaser over universitetsspecialer/forskningsartikler/artikler om datalogiske emner ville det også blive værdsat.

(Og selvfølgelig vil kommentarer fra folk med erfaring i implementering af den slags systemer også blive værdsat :))

På forhånd tak for hjælpen :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester