Avatar billede 2802 Nybegynder
09. august 2004 - 20:18 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

animere gråtone til farve

Kan det lade sige gøre i flash at animere et billede fra gråtone til farve. Jeg er klar over at man er nødt til at have billedet i farve først, og så lave en reverse...

Hvis ikke, er der så andre programmer der kan..
Avatar billede mat Nybegynder
09. august 2004 - 20:32 #1
Jeg vil umiddelbart mene at den nemmeste måde vil være at have to versioner af dit billede, en i grayscale og en i farve. I flash kan du så lave dem begge til symboler.

Billedet med farve giver du så alpha 0 i første frame, og så laver du et par motiontweens hvor du lader alpha på farvebilledet stige i takt med at den falder på grayscale billedet - jeg har ikke tjekket det, men jeg formoder det giver nogenlunde den ønskede effekt?

mvh mat
Avatar billede 2802 Nybegynder
09. august 2004 - 20:43 #2
Nå ja, fedt.. Man behøver blot at lægge den grå i øverste lag og så lade den køre 0 på alpha, så kommer farven jo frem...

Vil du ikke have nogle points..
Avatar billede mat Nybegynder
09. august 2004 - 21:03 #3
hehe nåja, jeg prøver lige at finde mit hoved under armen :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester