Avatar billede sofaen Nybegynder
21. juli 2004 - 00:48 Der er 1 kommentar

creative webcam nx pro, kan ikke indtale lyd

Da jeg gerne vil lave et lille video klip til min hjemmeside, har jeg købt et creative webcam nx pro i forgårs. efter installation og tilsluttet microfon gik jeg i gang, er helt blank på dette område. videoklippene fungerer og foto ligeledes og kan ses i albummene, men lyden kan jeg ikke få på klippet. Jeg kan godt indtale lyd på almindelig vis, men ikke samtidig med videooptagelsen, er det fordi det kun er beregnet til msn? I brugervejledningen (engelsk) står der intet om lyd, er iøvrigt mangelfuld, pudsigt nok til min irritation ved dem der sælger ikke ret meget om varerne, håber derfor en her kan hjælpe, hulk
Avatar billede sofaen Nybegynder
21. juli 2004 - 20:49 #1
Har løst problemet ved at jeg gik ind på europe.creative.com og fandt en yderst tilfredsstillende vejledning som jeg fulgte til punkt og prikke og vubti, så fungerede lyden sammen med videooptagelsen. Håber det kan være til hjælp for andre, idet jeg tror det er et udbredt problem for førstegangskøber som jeg selv. Ha en fortsat god aften til alle her.
Venlig hilsen
sofaen
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester