Avatar billede paaabilsen Nybegynder
15. juli 2004 - 10:11 Der er 4 kommentarer

Dockingstationer til bærebare

Skal en docking station sluttes til en server, eller kan blot slutte den til en printer og således oprettte et prinet netværk. Er dette muligvis ikke lidt en omvej, når man blot skal oprette en et netværk mellem to laptops og en fælles printer.
Avatar billede dinkie Nybegynder
15. juli 2004 - 10:15 #1
Jeg er ikke heeelt med på det du skriver.. Men skal du have en printer delt mellem 2 pc'ere så skal du enten installere printeren på serveren og så lade den dele printeren. Eller du kan installere printeren på den end pc og så dele den herfra. Men hvis du vælger den løsning så skal den PC der deler printeren være tændt. Dette gælder ikke hvis det er serveren der deler printeren. I begge tilfælde gælder det at du har et eksisterende netværk konfigureret..
Avatar billede akl_gr Nybegynder
15. juli 2004 - 10:46 #2
det nemmeste vil nok være at købe en forholdsvis billig printserver og slutte printeren hertil. Dette kræver dog at I har en switch eller en router. Til gengæld kræver det ikke at andre maskiner end den der skal skrive ud, er tændt.
Avatar billede hr.usb Nybegynder
15. juli 2004 - 12:36 #4
Her er også en mulighed for en switch. 2 PC/notebook deler en usb enhed.
http://shopbasic.dk/mall/shop.asp?shop_id=5957&vare_id=303608
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester