Avatar billede jonjagd Nybegynder
23. juni 2004 - 09:48 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Cube og pivot: Indsnævring af de viste dimensioner i Row Fields

Hejsa

Jeg har et problem med at analysere data i en OLAP Cube i Excel 2003's pivottabel. Det sker når jeg trækker f.eks. 2 dimensioner ud i pivottabellens row fields og deselecter nogle af værdierne i kolonne 2. Selv om jeg kun har valgt ganske få værdier i kolonne 2 så vises alle værdierne stadigvæk i kolonne 1 og altså også dem som ikke har en værdi i kolonne 2 fordi de er fravalgt. Så min indsnævring af søgningen har sådan set overhovedet ikke nogen virkning. Jeg mener ikke at det fungerer sådan i Excel 2000 og har ikke fundet stedet hvor det kan slås fra i Excel 2003. Det må der da være, for denne funktionalitet virker ret meningsløs. I hvert fald i mit tilfælde.

Håber at I kan hjælpe mig.

Mvh Jon
Avatar billede bak Seniormester
23. juni 2004 - 10:50 #1
Nu kender jeg ikke 2003 version, men check lige egenskaberne på feltet (højreklik på feltet) og se om der er flueben i "Show items with no data". Det skal der ikke være
Avatar billede jonjagd Nybegynder
23. juni 2004 - 10:59 #2
Den mulighed er "greyed out" hos mig. Men der er i øvrigt heller ikke fluben i den.
Avatar billede jonjagd Nybegynder
24. juni 2004 - 14:55 #3
Jeg fandt selv ud af det. Det viste sig, at det bare var et spørgsmål om at klikke på knappen "Include Hidden Items in Totals". Det er en ny feature i Excel 2003.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Vi har et stort udvalg af Excel kurser. Find lige det kursus der passer dig lige her.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester