Avatar billede kristian_hansen Nybegynder
16. juni 2004 - 11:41 Der er 4 kommentarer

Start-up-tid

Vi har problemer med start-up-tiden fra en maskine som startes på knappen til den står i logon billedet. Maskinerne er windows 2000 klienter installeret som default. De står i et produktions domæne, hvor de samtidig har adgang til 5 andre domæner, som produktions domænet er trustet med. Serverne ( DNS, DHCP, WINS, Dom. Controller) og klienterne har servicepack 4 inst, samt de seneste opdateringer. Klienterne har desuden nogle appl. installeret som fx. microsoft office 2000, adobe acrobat 6.0, winzip 8.0, etc.

Opstartstiden i for klienterne i domæne med policy defineret er 235 s, uden policy defineret er den 226 s, og hvis man sætter dem i en workgroup er den 71 s. Hvad bruges den meget ekstra tid til og hvordan kan man optimerer dette således at en klient i domæne vil starte hurtigere op. Findes der et program som kan trace på hvad maskinen laver.

Håber I kan hjælpe.
Avatar billede bartfreak Nybegynder
16. juni 2004 - 11:46 #1
Avatar billede kristian_hansen Nybegynder
16. juni 2004 - 12:21 #2
BootVis ser ud som den kun er til windows XP
Avatar billede bartfreak Nybegynder
16. juni 2004 - 14:03 #3
du har nok ret, sorry, men jeg prøver lige om det kan bruges..?
Avatar billede bartfreak Nybegynder
13. juli 2004 - 15:50 #4
det kan ikke bruges til w2k..sorry,
Og undskyld, jeg havde sgu glemt det her spm..O/
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester