Avatar billede zeiko Nybegynder
02. juni 2004 - 17:09 Der er 1 kommentar

5.1 system.. virker ikke optimalt

Guddav.

Jeg har lige fået indkøbt et ozaki hm030, og et creative soundblaster audigy ES, Mit problem er at den udgang til subwooferen og center højtaleren ikke vil give lyd i analog. kan godt høre noget når jeg sætter lydkortet til digital men ikke analog. Men hvis jeg sætter center og subwoofer til Rear eller front udgangene fungerer det. Men ikke surround så jo. Nogen der ved hvad jeg kan gøre. Eller kender nogle nye drivers til kortet eller en måde jeg kan sætte det op.

Mvh : Mikkel Berg Sørensen
Avatar billede madhawk Nybegynder
03. juni 2004 - 12:47 #1
Nu kan man desværre ikke på nuværende tidspunkt få nogle nyere drivers til ES kortet, men du kan prøve at sætte et par høretelefoner til denne orange port, og se om du får lyd, når du laver speaker testen i 5.1.
Hvis du ikke får lyd, når du kører med denne test, formoder jeg at du har et defekt kort.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester