Avatar billede drax Nybegynder
27. maj 2004 - 11:44 Der er 1 kommentar

Opstarts problemer og efter følgende connect problemer.

Ja som topic siger har jeg stærkt brug for hjælp da min comp fucker lige for tiden. Problemet startede da jeg var kommet til at klikke på et link på mirc som gav mig en paste orm. min detecter kunne ikke fange den så jeg måtte selv lede.

Men efter en del søgen og fundet en masse ting er det bare blevet værre. Lige når min comp starter kommer der et underligt form for mirc frem. helt gråt og kommet med en fejl som fortæller at den ikke kunne finde dialogerne. den kan jeg fint lukke ned, men efter det fucker meget. blandt andet kan jeg IKKe komme på msn mere som er ekstremt provokerende.

Jeg har kørt både norton & ad-aware men ingen af dem gav rigtigt noget vildt.

Håber virkelig i kan hjælpe for jeg gider ikke at formatere, har altid mistet alle min vigtige ting ved det ^^

Mvh. Daniel
Avatar billede durany Nybegynder
14. august 2004 - 23:49 #1
OKay..

gå ind på www.spywarefri.dk og installer SEARCH AND DESTROY og SPY SWEEPER
installer og kør programmerne.. (først den ene og så den anden)
efter det.. hvis de heller ik finder noget..så gå ind i START.. KØR.. skriv MSCONFIG og enter.. så kommmeer der en popup.. og klik på fanebladet STARTUP.. fjern de hak du ik vil have som skal starte op ved computerstart.. og genstart.. så starter de ik mere...

hvis der ellers er problemer så skriv ;)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester